Informasjon

FAQ – Ofte stilte spørsmål

Hvor hentes catering mat eller utstyr?

i Håkonshall varemottak ved innkjøring i kulvert nord for Kristinshall, se kart, åpent hver dag 09:00 og 21:00. ring oss på 612 53 000 når dere står utenfor kulverten så åpner vi porten, dere skal kjøre inn.

Er det mulig å besøke Paa Bordet for å planlegge et arrangement?

Ja, det er ikke noe problem å komme innom oss i Nordsetervegen 45 i Håkons hall.

Hva kan Paa Bordet gjøre for deg?

Vi utfører de alle fleste oppdrag. Våre kokker og personale har lang erfaring fra en rekke ulike arrangementer og gjennomfører alt fra mindre selskaper i private hjem, til store middager, mottakelser og banketter for flere hundre gjester. Vi kan også hjelpe deg med utstyr og tjenester som serveringspersonale, telt og dekketøy osv. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med det aller meste.

Hva menes med «retur av utstyr»?

Kassene og fatene som maten leveres i er utstyr vi må ha tilbake. Dette kan leveres 1-4 virkedager etter selskapet, eller etter avtale. Det skal leveres til oss i Håkonshall varemottak ved innkjøring i kulvert nord for Kristinshall, se kart, åpent hver dag 09:00 og 21:00

Hva gjør jeg hvis noe er feil eller mangler ved levering?

Dette skjer ikke ofte, men skulle det gjøre det så må du ringe 612 53 000 så fort som mulig. Vi vil da gjøre vårt ytterste for å rette opp feilen og vil i de aller fleste tilfeller kunne rette opp feilen i løpet av relativt kort tid.

Når blir maten levert?

Vi kan stort sett levere maten når du ønsker, også kvelder og søndager. Vi ber om et tidsrom på 30 min. vi kan levere maten i slik at det blir lettere for oss å legge opp en kjørerute med flere leveringer.

Kan rettene tilpasses allergi, og er de merket?

Ja, vi kan tilpasse det aller meste til de fleste allergier. Skulle det likevel være noe vi ikke kan endre så lager vi gjerne alternativer som tilsvarer produktet. Det er viktig at vi får opplyst hvor mange som har hvilke allergier ved bestilling eller i god tid før leveringsdato.

Hvordan blir maten levert?

Det er ulik emballasje på ulik mat, men vi bruker i svært liten grad engangsutstyr. Alle buffeter og koldtbord blir levert i porselen eller på glassfat. Disse tåler varme, så om retten må varmes opp så trenger du bare å ta av plasten før du setter den i ovnen. Ved retur trenger ikke fatene vaskes, men det er fint om man skyller av.

Hva koster det å få maten levert?

  • Lillehammer Kr. 300,- inkl. mva.
  • Utenfor lillehammer kr 31,- pr km