paa bordet
Catering Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener Kart for henting / levering Gullfabrikken NTG - kantine

expand 
expand 
Selskapsmat
Retro retter
expand 
Fingermat
Koldtallerken
expand 
Baguetter og ciabatta
Bestill Catering
Alt klart men dere varmer opp maten selv.
Kokk hjem
Blir jeg mett?
Selskapslokaler

Tradisjonelt julebord med varm mat

Allergener:
 
Kalde retter
 
Hjemmerøkt laks og eggerøre 4  /  3-7
Skalldyrsalat og majones 2-3-9-10-12
Julesylte og grov sennepl 10
Kalkunbryst med Waldorfsalat X   /  3-7-8-10
Juleskinke med rødkål x  /  12
Potetsalat, rømme 7 / 7
 
Av varm rett serverer vi til buffe
 
Ribbe med tilbehør
2 ribbebiter x
1 julepølse 7
1 medisterkaker 7
Surkål, ribbefett og mandelpoteter fra Otta 12 / x  / 7
 
Priser
 
Kr 355,- per person over 20 personer.
Kr 375,- per person under 20 personer
Vi har som nedre grense på våre buffeter et antall på minimum 10 personer.
 
Eller
 
Pinnekjøtt med tilbehør
Pinnekjøtt 250 gr med Vossakorv, rotmos sjy, mandelpoteter fra Otta X  /  X  /  7  / 7  /  7
 
Priser
 
Kr 375,- per person over 20 personer.
Kr 395,- per person under 20 personer
Vi har som nedre grense på våre buffeter et antall på minimum 10 personer.
 
Ønsker dere brød, flatbrød, lefse og smør fra oss 1 ( hvete) /  1  /  1 / 7
 
Kr 25,- pr person
 
Ønsker dere en smak av Rakfisk
Rakfiskfilèt fra Valdres (30 gr.pr pers)
Med rødløk, purreløk, rømme
Kr 30,- pr. person
7
 
Dessert
Vi anbefaler våre to tradisjonelle julesmaker,
disse anretter vi i porsjonsskåler og serverer to til hver.
Riskrem garnert med kirsebærkompott 7
Tjukkmelks pudding med multer 7
 
Pris pr. person kr 75,- (to pr person) 
 
Andre desserter - se dessert til buffet.

Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS