paa bordet
Catering Dessert Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener

Drikke meny
Lunsjmeny til kurs / messe
expand 

• Middelhavsbuffet

Kalde retter 

Hjertesalat garnert med skalldyr
Bulgursalat med scampi og limerøre
Helstekt svinefilet med ruccola, pesto og sennepsmajones
Parmaskinke med melon
Chorizo stekt med løk og paprika
Toscanske spekede pølser
Quiche med skinke og løk
Gresk salat. - fetaost, oliven, tomat, rødløk, agurk og salat
Tzatziki og vinagrette
Ostefat med manchego og tallegio garnert med honningglasserte nøtter- og fruktkompott

Varme retter:


Fisk og skalldyr-gryte
Picante klippfiskboller
Urtemarinerte amadinepoteter 

Brød


Assortert steinovnsbakt brød,
aioli og smør

Dessert :
Pannacotta med bær og karamell
Friske frukter

 

Kr 345,- pr person

 

Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS