paa bordet
Catering Dessert Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener

expand 
Selskapsmat
Retro retter
Fingermat
Koldtallerken
expand 
Baguetter og ciabatta
BESTILL CATERING
Alt klart men dere varmer opp maten selv.
Kokk hjem
Blir jeg mett?
Selskapslokaler

Middelhavsbuffet

Allergener:
Kalde retter  
Bulgursalat med scampi og limerøre samt skalldyr salat  1-2-9/7/2-9
Helstekt svinefilet med ruccola, pesto og sennepsmajones -/-/5-7/3-10
Parmaskinke med melon.  
Chorizo stekt med løk og paprika  
Toscanske spekede pølser  
Gresk salat - fetaost, oliven, tomat, rødløk, agurk og salat 7
Tzatziki 7
Ostefat med manchego og tallegio garnert med honningglasserte nøtter- og fruktkompott 7 / 5 / 12
 
Retter som kan spises kalde men vi anbefaler at dere luner / varmer
dem litt i ovnen før servering
Disse rettene kommer i ildfaste skåler/fat
 
Ovnsbakte kyllinglår, med soltørkede tomater og oliven  
Spanske kjøttboller i pikant tomatsaus. 3
Quiche med skinke og løk. 1
Urtemarinerte amadinepoteter  10
 
Brød                                                                                                                                                             
 
Assotert steinovnsbakt brød, aioli og smør 1 / 3-10 / 7
 
Priser
 
Kr 295,- per person over 20 personer.
Kr 315,- per person under 20 personer
Vi har som nedre grense på våre buffeter et antall på minimum 10 personer.
 
Ved bestilling se " bestill catering " til venstre.
 
 
Dessert?
 
Ønsker dere dessert, anbefaler vi "to smaker"
Her lager vi tre gode dessertsmaker til hver. de serveres i porsjonsformer og vil da ikke kreve egne tallerkner.
Og de smaker himmelsk!

Andre dessertønsker se under "Dessert", der er er det mange andre nydelige desserter og kaker.

Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS