paa bordet
Catering Dessert Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener

Dessert til catering buffet

Vi har her satt opp en dessertmeny som er tenkt til cateringbuffet
eller om dere ønsker en dessert servert fra buffet.


Noen av dessertene er lagd i former slik at de selges som "hele", mens andre er lagd i porsjonsformer og kan da bestilles pr. stk / person.

Vi har egne desserter til matintoleranse, si ifra så finner vi en løsning.

Dessert:



"To smaker"

Her lager vi to små desserter som vi serverer i fine beger med passende pynt

Lagd på Sjokolade - Pasionsfrukt

Kr 45,-



"Tre smaker"

Her lager vi tre små desserter som vi serverer i fine beger med passende pynt

Lagd på Sjokolade - Pasjonsfrukt - Bringebær

Kr 65,-


Panna Cotta

med krydderkaramell og bær

Denne kommer i porsjonsformer

Kr 45,-


Pasjonsfruktdelice på nøttebunn

Bærsaus

Denne lager vi i porsjonsformer

Kr 45,- 


Sjokolade- og bringebærfromage

Lagt på bakverk toppet med gele.

Kr 50,-



Riskrem med rød saus 

kr 50,-



Multekrem

Krumkake

kr 65,-



Karamellpudding

Sendes i form, der dere selv legger den opp på fat.

Pynt, krem og fat sendes ved siden av.

Kr 250,- pr form til 10 personer


Andre desserter.

Send oss en forespørsel, eller ring oss!

Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS