paa bordet
Catering Dessert Om oss Kontaktinfo Nyheter Kurs - Messe Betingelser Allergener Kart for henting / levering Gullfabrikken NTG - kantine

expand 
Selskapsmat
Retro retter
Fingermat
Koldtallerken
expand 
Baguetter og ciabatta
Bestill Catering
Alt klart men dere varmer opp maten selv.
Kokk hjem
Blir jeg mett?
Selskapslokaler

Selskapsmat

Ved valg av denne menyen er det mulig å bestille kokk som kan tilberede
maten hjemme hos deg selv eller i et leid selskapslokale.
Dette er en meny der gjestene må velge like retter. 

Vi har ikke selskapsmeny for under 15 peroner 


Det gjøres naturligvis unntak for spesielle dietter / allergener.

Se "kokk hjem" for priser på kokk etc.

Vi leverer disse rettene også "nesten" helt ferdige slik at dere enkelt 
legge / varme maten selv.

Se link "alt klart men varmer maten selv" 

 


Forretter:

 

Lettrøkt ørretballotine
Vi sukkersalter og lettrøyker ørreten 

Serveres med mango- og papayasalsa med laksekaviar som passer godt til denne typen fisk

Vi topper det hele med frisk salat og urtekrutonger

kr 115,-

Allergener: 1-4

 

Limemarinerte tynne skiver av Salmalaks med koriander

Tunfisk og kapers kjøres sammen med eggeplommer til majones

Sprø salat serveres i tillegg.

Kr 115,-

Allergener:3-10

 

Stekte kamskjell på frisk salat med urter og gulrot/ingefærpurè

Gulrøtter kokes og pureres og så tilsetter vi ingefær

Nøttesmør med soya

Kr 125,-

Allergener:6-7

 

Skalldyrbisque
Kraft kokes på sjøkreps og hummerskall,

reduseres med fløte til en kraftig og god suppe

Garnert med ett stykke hvit fisk og selleri og eple

kr 125,-

Allergener:2-7-9

 

Oksecarpaccio, tynne skiver av indrefilet med ruccolasalat

Parmesan som drysses over og serveres med tomatconfitt

Kr 105,-

Allergener:7

 

Spekeskinke med chevrè innbakt i filodeig

Frisesalat, honning og nøtter

Kr 105,-

Allergener:1-7-8

 

 

Hovedretter:


 

Ovnsbakt torsk

Peti pois-pure, Vi lager en pure av små grønne erter som smakes til med parmesan og smør

Chorizovinaigrette og glaserte gulrøtter

kr 235,-

Allergener:4-7-13

 

 

Panne Sterling-kveite 

Smørstekt haricot vertes, også kjent som aspargesbønner

Mango-beaurre blanc

Kr 285,-

Allergener:1-4-7

 

 

 

Okseindrefilet deles i medaljonger og stekes i smør med hvitløk og urter

Stekte grønnsaker etter sesongen, ovnsbakte små søte tomater

Peppersaus eller rødvinsaus

Kr 275,-

Allergener:7-9

 

Kalventrecôte langtidsstekes hel til den er rosa og saftig

Vi ovnsbaker selleri, pastinakk og gulrøtter med urter, maldonsalt og olivenolje

Rødløk kokes med rødvin, balsamico og sukker til en kompott madeirasaus

Kr 265,-

Allergener:7-9

 

Livechè kyllingbryst marinert med timian og sitron

Smørdampet mais, haricot vertes og rotgrønnsaker

Sjy med ristet sortpepper

Kr 235,-

Allergener:7-13

 

Langtidstekt stykke fra lår av lam

Aubergin og tomat legges lagvis og bakes til en terrine,

Ovnsbakt portobellosopp

Karamellisert hvitløkspure og lammesjy

Kr 225,-

Allergener:7

 

Helstekt reinsdyrplomme

Skorsonnerot også kjent som svartrot, kan minne om asparges i smaken, kokes mør i kremfløte

Stekt sopp etter sesongen, portvinsgele og viltsaus

Kr 325,-

Allergener:7-9


Hovedretten våre er beregnet til en tre retters meny 

 

Ønskes hovedrett supplert eller dere ønsker bare hovdrett til en to eller en rett fra oss, er dette noe vi ordner. 

 

Pris kr 55,- pr person i tillegg 


 

Dere velger selv hvilke potet dere ønsker til hovedrett

 

Potetmeny: 

 

Fondantpoteter, potet som stikkes ut i rund form og kokes møre i smør

Stekes gylne før servering

Allergener:7

 

Ovnsbakte fjellmandelpoteter fra Otta, med olivenolje og urter

 

Potetpurè av mandelpoteter, kokes møre og pureres med fløte og smør

Allergener:7

 

Fløtepoteter

Allergener:7

 

Pommes Anna, tynne skiver av poteter legges lagvis med smør, salt og pepper bakes og kuttes

Allergener:7

 

Kokte poteter

Allergener:7

 

Disse er inkludert i menyprisen


 

Salat til hovedrett:


Det er ofte at våre gjester ønsker en frisk god salat ved siden av hovedrettene,
Vi lager en blandet salat med ruccola og isbergsalat

Cherrytomat, rødløk, sorte oliven og ristede pinjekjerner

Vinaigrette av jomfruolivenolje og balsamico

Kr 45,-

 

Dessert:

 

Ostefat

Tre typer modne oster med tilpasset garnityr

Spør oss om hva som er tilgjengelig

Kr 115,-

Allergener 7-8

 

Sjokoladeterrine

Vi lager mørk og hvit sjokoladekrem av verdens beste sjokolade, Valrhona, på nøttebunn med pistasjenøtter

Mascarponekrem med amaretto

Kr 105,-

Allergener:3-7-8

 

  

Pasjonsfrukt-pannacotta

En klassisk italiensk fløtedessert som vi har gjort en vri med;

Vi tilsetter pasjonfrukt som gjør den friskere

Serveres med konfektkake

Kr 95,-

Allergener:7

 

  

Crème brûlèe

Klassisk fransk dessert med sprø karamell på toppen

garnert med friske bær og sjokoladepynt

Kr 95,- 

Allergener:3-7


Andre ønsker?

Send en forespørsel eller ring  så ordner vi det sikkert!

 

 

 

Ring gratis tlf 61253000
Paa Bordet Catering — Nordsetervegen 45 (Hkons Hall) — 2618 Lillehammer — Tlf: 61 25 30 00
Utviklet av Detego AS